Yoga & Outdoor Mini Retraite 1 – 2 okt 2022

Yoga & Outdoor Mini Retraite

Yoga & Outdoor mini waarbij we meer buiten zijn, het seizoen van de herfst gebruiken met aandacht voor onze essentie, oefeningen in de natuur & voor wie wil een koudetraining met ademhaling in de natuurplas vlakbij. 

Verder is dit weekend als elk van onze retraites ondergedompeld in yoga, incl meditatie, licht ongemak en het speelse van de menselijke aard. Er zijn yogaclasses met houdingen, adem en bewustzijn en we ontdekken ook lichaamsbewustzijn in interactie met anderen, hoe lef- en lachspieren, concentratie en zelfwaardering te trainen als onderdeel van het 8-voudige yogapad.

Praktisch

  • Wat 24 uur ruimte voor jou met stilte, spel, yoga, meditatie en natuur

  • Wanneer zaterdag 1 oktober t/m zondag 2 oktober  15u

  • Waar Noord-Brabant, in een voormalig klooster

  • Groep maximaal 12 personen

  • Investering €225,-

Super Welkom 🍀🌱

Frisse duik en zonnegroeten,

Monike en Tim

Aanmelden of vragen?

Kan ook per mail of even bellen/appen:

tim@janayoga.nl

monike@eigenwijsinevenwicht.nl

06-20002326

✨ Wie zijn we?

Monike is een ontdekker, een reiziger in alle opzichten en ontregelaar. Ze is coach in belichaming (bij rouw, stress en zingevingsvragen) systemisch begeleider en yoga docent en heeft rijke ervaring in het begeleiden van mensen (speciaal de diepzeeduikers in het leven). Met compassie, lef en menselijk inzicht zorgt ze voor kalme of speelse openheid en vertrouwen waaruit de ander kan zijn & groeien.

Tim studeerde aan de Sporthogeschool en haalde in India zijn PG diploma in yoga (+1650 uur) en blijft altijd bijscholen (o.a. in meditatie, adem, personal training) . Als eigenaar van Jana Yoga inspireert hij jong en oud hun potentieel te leven. Met zijn bevrijdende humor, verrassende invalshoeken en authentieke manier van yoga in breedste zin doorgeven, nodigt hij uit tot (innerlijke) beweging en stilte om je vrij te voelen.

Samen leefden ze (met hun twee geweldige meiden) een jaar in India en bieden ze naast workshops, korte en lange retraites, vanaf het najaar 2021 een jaaropleiding in Embodiment.

monike@eigenwijsinevenwicht.nl

06-20002326 | tim@janayoga.nl

✨ De locatie

De accommodatie is een voormalig kapucijnen klooster met eenvoudige kamers (voormalige cellen van monniken), fijne bedden en gedeeld sanitair. En je zal de energie ervaren van de rustgevende yogaruimte, een aparte meditatieruimte, gezamenlijke eetzaal en de ruime tuin waar biologische gewassen worden geteeld die ‘s avonds op je bord liggen. Verser kan niet! Aangrenzend aan het klooster loopt een wandelroute in een bosrijke omgeving. Een ideale plek dus waar je kan genieten van natuur, rust, ruimte en je eigen natuurlijke staat van zijn.

Yoga & Outdoor retraite Nederland