Reviews Jana Yoga

Wat anderen over Jana Yoga zeggen

“Heerlijk ontspannen, open en kundige yogalessen. Je merkt dat er veel kennis is over het menselijke lichaam, waarbij het nooit prestatiegericht voelt. Geschikt voor iedereen zou ik zeggen!”

~ Renate

“Vanochtend zei ik nog tegen de wijkagent , ‘Je gaat de les anders uit dan dat je erin komt’. (meer ontspannen, meer in verbinding met mezelf, een soort van reset van lichaam en geest).

Ik ben aangenaam verrast door de yogalessen van Tim. In het verleden had ik wel eens her en der een proefles yoga geprobeerd, maar ik werd er niet echt door ‘gepakt’.

Vanuit mijn werk als Cesartherapeut ben ik al jaren bezig me te verdiepen op het vlak van lichaamsbewustzijn, en hoe dat door werkt op de geest. Zo heb ik vele lessen Alexandertechniek, en Feldenkrais mogen ervaren.

Na de eerste les bij Tim voelde ik meteen dat dit het begin was van een ‘nieuwe reis’. Heel boeiend om weer op een hele andere manier mijn lijf en geest te verkennen. Na een paar lessen ontdekte ik ook het effect op mijn lichaam en geest in het dagelijks leven. Mijn lichaam voelt sterker. Ik ervaar dat ik meer mijn grens op durf te zoeken. En ik word me bewust van stijfheid op verschillende plekken van mijn lichaam, waar ik door middel van de oefeningen langzaam maar zeker meer souplesse ontwikkel. Ook voel ik dat de oefeningen mijn lichaam beïnvloeden wanneer ik (de Tango) dans. Naar mijn idee geeft yoga aan ieder wat hij nodig heeft.

Dankbaar dus dat ik deze lessen wekelijks kan ervaren!”

~ Daniëlle

“Ik voel me erg op m’n gemak bij Jana Yoga. Bij Jana Yoga overheerst een ontspannen sfeer waardoor het niets uitmaakte dat ik nog geen yoga skills beheerste. Tim ademt rust en brengt het op zijn eigen unieke manier. Hij leert mij zelfbewuster in het leven te staan.

Het feit dat Tim met zijn gezin in India heeft gewoond, en de traditionele yoga daar eigen heeft gemaakt dmv een intensieve studie draagt bij aan mijn yoga beleving. Hij geeft niet zomaar yoga, hij leeft yoga! En dat is een wezenlijk verschil.”

~ Minona