Familie Retraite – Op reis in jezelf en je gezin (16-18 juli 2020)

“Op reis in jezelf en je gezin – een beleving van betekenis!”

Met het hele gezin of als ouder met kind genieten op een inspirerende plek in Brabant! Een fijn samenzijn waar we elkaar inspireren door er simpelweg te zijn. Jezelf opladen met yoga, meditatie en samen genieten van heerlijk vegetarisch eten, de natuur, en voor wie wil uitdagende oefeningen om met nieuwe inzichten, energie en een gevoel van vrijheid thuis verder te gaan!

Doe je mee? Meld je aan:

  • tim@janayoga.nl
  • monike@eigenwijsinevenwicht.nl
  • 06-20002326

✨ Wat kun je verwachten?

Stel je voor: Je wordt wakker op een plek waar al eeuwen mensen zingeving vinden. De kinderen gaan hun weg naar een creatieve activiteit en laten jou nog even van de stilte genieten. In je eigen tempo maak je je klaar voor yoga in de ochtend.

Na de les, met stromende energie en rust volg je de geur van vers gebakken brood naar de ontbijttafel waar je met de kinderen geniet van het heerlijke eten.

Daarna word je als gezin uitgedaagd om je patronen speels ondersteboven te gooien en emoties & regels opnieuw te ontdekken. Daarmee ga je lekker samen naar buiten.

De dagen staan in het teken van het vieren van de verbinding en vrijheid in jezelf en met je gezin, soms wat onconventioneel. Breng dus een vleugje nieuwsgierigheid en moed mee op reis 🙂

✨ Inclusief

✅ 2 overnachtingen in een voormalig klooster in een familiekamer

✅ De luxe dat er heerlijk vegetarisch uit eigen tuin voor je gekookt wordt (2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner)

✅ workshops en activiteiten zoals: yoga/meditatie, spel & creativiteit, wandeling, kampvuur

✅ Koffie, thee, limonade en fruit

✅ In de vrije tijd genieten in de kloostertuin en de omringende natuur: op loopafstand een kinderboerderij/speeltuintje en natuurlijk zwemwater

✨ Voor wie?

Voor jou als ouder/verzorger met je kind of met heel je gezin, om de alledaagse hectiek te doorbreken en met nieuwe sprankeling en inspiratie verder te reizen

Speciaal voor kinderen van 6-12.

✨ Je investering

€420 ouder & kind

€225 extra volwassene

€95 extra kind

Mail / bel ons om je aan te melden! Heb je nog specifieke wensen / vragen over de locatie, voorzieningen, voedsel of programma? Laat het ons weten.

  • tim@janayoga.nl
  • monike@eigenwijsinevenwicht.nl
  • 06-20002326

Tim, Monike en hun kinderen Jana en Isha zijn samen als gezin op reis en nemen jullie graag mee!

✨ Wie zijn we?

Monike is gezinscoach, systemisch begeleider, hsp expert en yoga docent. Ze heeft een rijke ervaring in het begeleiden van mensen. Met compassie, lef en menselijk inzicht zorgt ze voor openheid en vertrouwen waaruit de ander kan groeien.

Tim studeerde aan de Sporthogeschool en haalde in India zijn PG diploma in yoga (+1650 uur). Als eigenaar van Jana Yoga inspireert hij jong en oud hun potentieel te leven. Met zijn bevrijdende humor, verrassende invalshoeken en authentieke manier van yoga doorgeven, nodigt hij uit tot (innerlijke) beweging en stilte om je vrij te voelen.

Uniek is dat ook Jana (11 jaar) en Isha (7 jaar) hun talenten inbrengen in de retraite. Jana gaf haar eerste les kinderyoga in India en zingt sanskrit mantras vanuit haar hart. Isha laat zien hoe je energie kan omzetten in beweging. In de vorm van yoga, breakdance en adem.

We leefden als gezin onlangs een geweldig jaar in India en delen de ervaringen van deze reis en andere levenservaringen graag. We geloven in de kracht van voorleven om oude wijsheden door te geven met speelsheid, diepgang en avontuur. Met als drijfveren: verbinding, het herontdekken van onze natuur en jullie een heerlijke ervaring bieden.

✨ De locatie

De accommodatie is een voormalig kapucijnen klooster met eenvoudige kamers, fijne bedden en gedeeld sanitair. En je zal de energie ervaren van de rustgevende yogaruimte, een aparte meditatieruimte, gezamenlijke eetzaal en de ruime tuin waar biologische gewassen worden geteeld die ‘s avonds op je bord liggen. Verser kan niet! In de tuin staat een speeltoestel voor de kinderen. Aangrenzend aan het klooster loopt een wandelroute in een bosrijke omgeving. Een ideale plek dus waar je kan genieten van de natuur, rust en ruimte.