Leef uit je lijf – Embodiment Workshop

Leef uit je lijf – Embodiment workshop  

Integreer je levensfases en ontwikkeling via je lichaam 

Jij wil innerlijke vrijheid die doorstroomt in het contact met anderen. Zowel persoonlijk als in je professionele functie. Je voelt soms een remming om te kiezen voor wat jij belangrijk vindt. Iets lijkt je weg te houden van flow en je weet ergens ook wel dat het niet ‘de ander’ is die dat doet. Je weet eigenlijk vaak wel hoe het zit, kent de waaroms en gelooft ook niet meer in quickfixes. 

Mooi! 

Welkom bij deze mini expeditie naar het lichaam en meer nog, via het lichaam naar de stroom van het leven zelf. Het ‘hoe’ leert ons lichaam ons graag, als we haar taal leren verstaan. Het helpt ons onze eigenheid te omarmen en positief bij te dragen in de wereld. 

In het kort :

We nemen je in deze introductie in embodiment mee door verschillende levensfases voor verdieping in je persoonlijk leiderschap, je professie en meer flow in je leven. Laat je verrassen door  systemische oefeningen, meditatie, ademhaling, visualisatie, belichamen van (yoga)houdingen, en een speelse basis om contact te maken met verschillende innerlijke delen: ‘jij’ in allerlei fases en gezichten vanuit je lichaam.

Leef het voor en geef het door.

Wanneer: zaterdag 19 juni 2021 van 11.15u tot 15u

Locatie: Mudita Academie & Yoga, Willemstraat 15B in Eindhoven

Maximaal 10 deelnemers

Investering € 70,- incl een heerlijke homemade Indiase Dahl-soep 

Door: Tim van Jana Yoga & Monike van Eigenwijs in Evenwicht

Je denkende brein is fantastisch en daarom geven we in deze intro ochtend een tipje van de theorie mee in hoe het zenuwstelsel en de omgeving waarin we zijn, invloed hebben op ons gevoel van veiligheid, op onze emotie, gedachten en acties. Je krijgt kort de achtergronden vanuit de Systemische visie, de yoga filosofie, de Polyvagaal theorie en de wetenschap van spelen.

Maar je gaat vooral veel ervaren. Emoties zijn deze dag welkom om je een kijkrichting te geven. We gaan dóen en verstillen om je lichaam te horen spreken. Er ontstaat ruimte voor bewegen, spelen met ongemak, je openstellen en ontdekken waar je lijf meer van wil. 

Je gaat deze dag verschillende delen in jezelf integreren en werkt met je lijf samen in visualisaties en houdingen om een stukje van je ziel te voelen dansen.  

Embodiment brengt een wezenlijke verandering waarmee je ervaart keuzes te kunnen maken, waar eerder automatisch bepaald gedrag en gedachten ontstonden. Het brengt innerlijke vrijheid en leiderschap om je waarden te leven. Zodat je kan bijdragen wat alleen jij als jij met jouw unieke kenmerken kan brengen in de wereld. 

Breng nieuwsgierigheid mee en je speelse natuur. Je gaat geïnspireerd naar huis met tools om thuis verder te ontdekken.g

Meer info of meteen een Jaaa en aanmelden?

 0620002326 | tim@janayoga.nl