24 uurs Yoga Retraite 26 – 27 februari 2022

24 uurs Yoga Retraite

In dit retraite waar we naar binnen keren en vanuit daar ontdekken wat er ontstaat. Zijn met wat is. We zullen ook naar buiten gaan, de laatste wintermaand en begin van de lente gebruiken om vanuit de stilte te ervaren met oefeningen in de natuur. En we gebruiken de ruimtes in het prachtige oude klooster om ons te inspireren en thuis te komen in onszelf.

Verder is dit weekend als elk van onze retraites ondergedompeld in yoga, incl meditatie, licht ongemak en het speelse van de menselijke aard. Er zijn yogaclasses met houdingen, adem en bewustzijn en we ontdekken ook lichaamsbewustzijn in interactie met anderen, hoe lef- en lachspieren, concentratie en zelfwaardering te trainen als onderdeel van het 8-voudige yogapad.

Praktisch

  • Wat 24 uur ruimte voor jou met stilte, spel, yoga, meditatie en natuur

  • Wanneer zaterdag 26 februari t/m zondag 27 februari 15u

  • Waar Noord-Brabant, in een voormalig klooster

  • Groep maximaal 12 personen

  • Investering €225,-

Super Welkom 🍀🌱

zonnegroeten,

Monike en Tim

Aanmelden of vragen?

Kan ook per mail of even bellen/appen:

tim@janayoga.nl

monike@eigenwijsinevenwicht.nl

06-20002326

✨ Wie zijn we?

Monike is een ontdekker, een reiziger in alle opzichten en ontregelaar. Ze is coach in belichaming (bij rouw, stress en zingevingsvragen) systemisch begeleider en yoga docent en heeft rijke ervaring in het begeleiden van mensen (speciaal de diepzeeduikers in het leven). Met compassie, lef en menselijk inzicht zorgt ze voor kalme of speelse openheid en vertrouwen waaruit de ander kan zijn & groeien.

Tim studeerde aan de Sporthogeschool en haalde in India zijn PG diploma in yoga (+1650 uur) en blijft altijd bijscholen (o.a. in meditatie, adem, personal training) . Als eigenaar van Jana Yoga inspireert hij jong en oud hun potentieel te leven. Met zijn bevrijdende humor, verrassende invalshoeken en authentieke manier van yoga in breedste zin doorgeven, nodigt hij uit tot (innerlijke) beweging en stilte om je vrij te voelen.

Samen leefden ze (met hun twee geweldige meiden) een jaar in India en bieden ze naast workshops, korte en lange retraites, vanaf het najaar 2021 een jaaropleiding in Embodiment.

monike@eigenwijsinevenwicht.nl

06-20002326 | tim@janayoga.nl

✨ De locatie

De accommodatie is een voormalig kapucijnen klooster met eenvoudige kamers (voormalige cellen van monniken), fijne bedden en gedeeld sanitair. En je zal de energie ervaren van de rustgevende yogaruimte, een aparte meditatieruimte, gezamenlijke eetzaal en de ruime tuin waar biologische gewassen worden geteeld die ‘s avonds op je bord liggen. Verser kan niet! Aangrenzend aan het klooster loopt een wandelroute in een bosrijke omgeving. Een ideale plek dus waar je kan genieten van natuur, rust, ruimte en je eigen natuurlijke staat van zijn.

Yoga & Outdoor retraite Nederland