Yoga & Outdoor Mini Retraite 2 – 3 okt 2021

Yoga & Outdoor Mini Retraite

Het gaat om 24 uur voor jou, ondergedompeld in yoga (hopelijk buiten), meditatie, speels ongemak opzoeken, training van lef- en lachspieren en voor wie wil een koudetraining met ademhaling in een natuurplas vlakbij. Gezien de vorige Yoga & Outdoor mini retraite zo enthousiast ontvangen is nu deze keer weer 24 uur wat meer buiten doen dan in onze gebruikelijke 24 uurs retraites. Speciaal voor jou!

Een nacht in een eenvoudige eigen kamer in een monnikcel van een voormalig klooster, met gedeeld sanitair, heerlijk vegetarische eten, prachtige natuur, fijn programma aanbod en veel ruimte.

Het is fijn dat de locatie onder de hotelregeling open mag zijn en trainingen en educatieve activiteiten doorgang mogen vinden in besloten plaatsen met inachtneming van de basismaatregelen.

Praktisch

 • Wat 24 uur ruimte voor jou met stilte, spel, yoga, meditatie en natuur

 • Wanneer zaterdag 2 okt tot zon 3 okt 15u

 • Waar Noord-Brabant, in een voormalig klooster

 • Groep maximaal 10 personen

 • Investering

  • €125 direct naar de locatie voor overnachting en 3 vegetarische maaltijden

  • Ons programma bieden we dit keer aan op basis van Dana / donatie dat na afloop (anoniem) gegeven kan worden. Kies wat voor jou op dit moment past en wat het programma je waard blijkt achteraf. Als je dit lastig vindt, kies dan bv €50 – €70 – €100. Handig om hiervoor contant geld mee te nemen.

    

    

Super Welkom 🍀🌱

Warme stromende lente groeten,

Monike en Tim

Aanmelden of vragen?

Kan ook per mail of even bellen/appen:

tim@janayoga.nl

monike@eigenwijsinevenwicht.nl

06-20002326

✨ Wie zijn we?

Monike is een ontdekker, een reiziger in alle opzichten en ontregelaar. Ze is coach in belichaming (bij rouw, stress en zingevingsvragen) systemisch begeleider en yoga docent en heeft rijke ervaring in het begeleiden van mensen (speciaal de diepzeeduikers in het leven). Met compassie, lef en menselijk inzicht zorgt ze voor kalme of speelse openheid en vertrouwen waaruit de ander kan zijn & groeien.

Tim studeerde aan de Sporthogeschool en haalde in India zijn PG diploma in yoga (+1650 uur) en blijft altijd bijscholen (o.a. in meditatie, adem, personal training) . Als eigenaar van Jana Yoga inspireert hij jong en oud hun potentieel te leven. Met zijn bevrijdende humor, verrassende invalshoeken en authentieke manier van yoga in breedste zin doorgeven, nodigt hij uit tot (innerlijke) beweging en stilte om je vrij te voelen.

Samen leefden ze (met hun twee geweldige meiden) een jaar in India en bieden ze naast workshops, korte en lange retraites, vanaf het najaar 2021 een jaaropleiding in Embodiment.

monike@eigenwijsinevenwicht.nl

06-20002326 | tim@janayoga.nl

✨ De locatie

De accommodatie is een voormalig kapucijnen klooster met eenvoudige kamers (voormalige cellen van monniken), fijne bedden en gedeeld sanitair. En je zal de energie ervaren van de rustgevende yogaruimte, een aparte meditatieruimte, gezamenlijke eetzaal en de ruime tuin waar biologische gewassen worden geteeld die ‘s avonds op je bord liggen. Verser kan niet! Aangrenzend aan het klooster loopt een wandelroute in een bosrijke omgeving. Een ideale plek dus waar je kan genieten van natuur, rust, ruimte en je eigen natuurlijke staat van zijn.

Yoga & Outdoor retraite Nederland